Reidsokkar på Island 2024

Reidsokkar på Island 2024

I samarbete med Omhälla Islandshästar tog sig Reidsokkar över havet för att testas i det tuffaste av de nordiska klimaten, nämligen Island. Självklart klarade de utmaningen och intresset för strumporna var stort och fick ett varmt välkomnande, så som de flesta blir bemötta på Island. 

Nu är hösten på ingång och vi vill åter igen påminna om merinoullens fantastiska egenskaper, året runt.
Under hösten är det särskilt viktigt att fötter och ben håller sig torra. Merinoullen kan hålla upp till 30% fukt innan du känner dig blöt.

Våra strumpor har en unikt hög andel merinoull, hela 75%, vilket ger dig den ultimata komforten både på hästryggen och i de flesta utomhusaktiviteter.

I höst har vi flera nyheter på gång, både färgmässigt och nya modeller. Snart kommer vi presentera en låg strumpa, perfekta under ridbyxor med utsvängda ben, så kallade jodhpur ridbyxor. Självklart med samma höga andel merinoull och en sömlös design inspirerad av den nordiska naturen och fornnordisk mytologi. Mer än så berättar vi inte just nu...

Vår resa har precis börjat. Vi tycker om att få idèer och inspiration så hör gärna av dig om det är en färg eller modell som du skulle vilja hitta här hos oss.

Välkommen in i hösten tillsammans med Reidsokkar.

Tillbaka till blogg